Inaktivitet och en DIPA på gång

Det är ett tag sedan något blev skrivet här, och det ber jag om ursäkt för. Sidan är inte död, men jag har haft en liten period av inaktivitet där annat har kommit emellan. Jag känner därför att en liten, om än relativt innehållslös, uppdatering är påkallad.

Aldrig har man väl så lite tid över som när man är ledig. Trots en tids permittering har jag inte fått till någon bryggning på sistone. Nu planeras emellertid en bryggning inom det snaraste och efter ha bryggt lager de senaste 3-4 gångerna står nu en Imperial IPA eller DIPA i receptet, spännande! Jag hoppas att denna bryggning blir av till helgen, så håll utkik här efter en uppdatering. På återseende!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s