Nyinflyttad

Trots en förhållandevis kort tid så kände jag att jag aldrig riktigt kunde komma överens med utseendet, de teman och de anpassningar som gick att göra där bloggen tidigare var placerad. Min förhoppning och känsla är det att kommer bli bättre nu. Troligtvis är jag inte helt färdig med mina justeringar vad gäller bloggens utseende än, så ytterligare förändringar kan komma.

En riktig bonus med flytten var vidare att jag nu skriver under en egen domän.

Alla, eller de få inlägg som jag hade gjort tidigare är också överflyttade. Jag hoppas att vi ska trivas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s